Vivir la vida con alegria

Map Unavailable

Data/Hora
07/06/2023 a les 18:30


La xerrada anirà a càrreg de Víctor Küppers, un reconegut conferenciant internacional sobre motivació, actitud, psicologia positiva i creixement personal. És un apassionat de la motivació i el lideratge, traslladant-lo a través de les conferències, la publicació de llibres i l’educació.

Hi ha dues paraules que caracteritzen la vida: la passió i l’entusiasme. Aquests

dos principis són els pilars de cada acció que realitza diàriament i són l’eix principal de l’equació que pregona a les conferències com a coach:

Valor personal = (coneixement + habilitat) multiplicat per l’actitud.

Transmetre passió, omplir d’energia els altres i sentir entusiasme tant per les petites com per les grans coses són allò que defineix una vida amb significat per a ell.

Autodefinit com una persona feliç, el coach Victor Kuppers està constantment en la recerca del compliment de la consigna que va adoptar de la Mare Teresa de Calcuta:

“Que ningú no arribi mai a tu sense que en marxar se senti una mica millor i més feliç”

Aquesta és la clau de l’èxit de cadascuna de les seves conferències, ja que en cadascuna la consigna és que les persones se’n vagin amb una revolució d’emocions que els permetin menjar-se el món amb energia i alegria.

Podeu conectar-vos a la xerrada a través del següent link  bé amb les dades de la conexió (ID ZOOM 881 1010 5904 – Password 039532)