Escola de pares i mares

Map Unavailable

Data/Hora
16/02/2022 – 15/06/2022 a les 0:00


Com qualsevol pare o mare vols el millor per el teus, i faries l’impossible perquè la teva vida familiar fos harmoniosa i feliç. No obstant, també és cert que les coses no sempre són fàcils… perquè ser pares o mares implica un aprenentatge que ningú ens dona d’entrada.

La família és la teranyina que ens sosté però al mateix temps ens atrapa. La presència i consciència ens ajuden en el  dia a dia a acompanyar, respectar, estimar i educar els nostres fills.

El curs està dirigit a les famílies amb fills de entre 0 i 18 anys, tindrà un cost de 30€ per família, i constarà 6 sessions online i interactives, i accés a offline a la documentació i recursos de suport.

Mes informació…

Des de l’AMPA us volem proposar aquest cus amb el que pretenem oferir-vos un espai on reforçar les vostres competències com a pares i mares, d’una manera pràctica, guiada, i amb eines útils en l’acompanyament dels nostres fills.

[get_posts_table post_type=”page” ul_class=”pages_list” numberposts=”0″ orderby=”menu_order” post_parent=”1296″ fields=”post_title” fields_classes=” title” fields_make_link=”true” title_tag=”h3″]


Inscripcions

Si esteu interessats en participar en el curs us hi podeu inscriure mitjançant el següent formulari.