Comunicar per connectar amb els teus fills

Map Unavailable

Data/Hora
25/02/2021 a les 19:00 – 20:30


La comunicació té el poder de crear connexió i intimitat. El contrari a la comunicació és la distància. Si no ens comuniquem adequadament, no podem conèixer les necessitats dels nostres fills (no hi haurà ni seguretat ni confiança).

Sempre ens estem comunicant, siguem-ne conscients. El llenguatge pot servir per construir o per destruir (culpa, actitud defensiva, els judicis, menystenimet, amenaces…).

En aquesta xerrada aprendrem a comunicar-nos de forma efectiva i construint ponts (en comptes de destruir-los) seguint els principis del coaching i de la “Comunicació no Violenta“. Per fer-ho, aplicarem una metodología teòrico-pràctica (hi haurà una dinàmica participativa al final) i hi dedicarem 1 hora, més el temps ue calgui per resoldre els vostres dubtesi qüestions.

La xerrada serà impartida per Andrea Zambrano, experta coach certificada per el CPCC i PCC per “The International Coach Federation”(ICF) i especialitzada en coaching per famílies, i formadora i co-creadora de Educar es Emocionar i del “mètode AEIOU”, una organització educativa al servei de families i docents en l’àmbit de la intel.ligència emocional (www.educaresemocionar.com).

La xerrada es farà per la plataforma Zoom i la podreu seguir a través d’aquest link o bé usant les credencials:

Meeting ID: 936 4576 6466
Passcode: 068714