Com ajudar als fills a fer els deures

Loading Map….

Data/Hora
30/05/2016 a les 19:30 – 21:30

Localització
Escola Sant Feliu


Us convidem a assistir a aquesta xerrada, que tractarà un tema d’actualitat com és el dels deures i la millor forma de plantejar-ho des de les families per tal d’ajudar als nostres fills  de la millor forma possible.

La conferència la impartirà en Juanjo Fernánadezllicenciat en Filosofia i Lletres.

Ha estat professor de matèries molt diverses durant 18 anys a Jesuïtes-Clot (Barcelona) on també han estudiat els seus dos fills. Les seves vocacions són ensenyar i escriure.

Ha ensenyat a l’escola, però també ha estat monitor i responsable d’esplai i colònies, i catequista. Ha escrit articles en relació amb l’educació en el temps lliure, obres de temàtica religiosa, i llibres de ficció i no-ficció.  Les seves últimes obres són “Com Ajudar als Fills a Estudiar i fer els deures del col·le” i “30 Manaments per Tractar amb Adolescents“.

En l’actualitat és membre del Departament Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, on coordina cursos i activitats de formació per a mestres i professors, però la seva activitat principal és la de conferenciant, oferint xerrades a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

Categories

Bookings

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Deixa un comentari