Aprendre a reduïr les conductes problemàtiques millorant la relació pares-fills

Map Unavailable

Data/Hora
26/03/2015 a les 19:30 – 21:00


Taller pràctic i dinàmic dirigit a pares que tenen fills entre el 5 i 11 anys d’edat, aproximadament.

És un espai interactiu i pràctic que ofereix eines i estràtegies per abordar amb éxit les diferents dificultats que ens trobem amb els nostres fills. És altament efectiu per aquells nens que es mostren molt moguts, sovint desobeients, que no escolten, que manifesten dificultats per incorporar les rutines (rentar-se les dents, posar-se el pijama, fer deures…) i per seguir les normes o regles.

A través de vídeos, role-playing i fitxes interactives i de record aprendrem com es relaciona la conducta amb els seus antecedents i les seves conseqüències, l’efectivitat d’aplicar la conseqüència positiva per aconseguir un bon comportament, i la importància de l’elogi.

El taller està dinamitzat per:

  • Mª Jose Ruiz-FalcoMªJosé Ruiz-Falcó i De Robert, Psicòloga Clínica infanto-Juvenil i d’adults. Terapeuta Familiar i de Parella. Mediadora Familiar. Logopeda. Col. Nº2440. Té consulta pròpia a Mataró i molts anys d’experiència professional. Més informació al seu web: www.mariajoseruizfalco.es
  • Mar Ferrer, Psicòloga Social, Formadora i Coach Personal Estratègica. Col. Nº7012 amb despatx a Vilassar de Mar. Podeu contactar-hi a través del correu electrònic mar.ferrer@copc.cat 

Les dues compaginem la nostra professió com a treballadores del Consell Comarcal del Maresme en el servei de l’EAIA i en la gestió de la formació entre altres serveis.

Aquest taller forma part del curs d’entrenament per a mares i pares en habilitats educatives per millorar i reduir les conductes problemàtiques que sovint mostren els nostres fills tant a l’escola com a casa. Aquest programa s’ha realitzat des del Consell Comarcal del Maresme amb grups de pares amb resultats molt satisfactoris.

Una resposta a «Aprendre a reduïr les conductes problemàtiques millorant la relació pares-fills»

  1. Avatar de Miriam
    Miriam

    Seria interssant que fos dirigit, també, el taller per a nens de 1 a 2 anys.

Deixa un comentari