Qui ens acompanyarà?

M. Helena Tolosa Costa

Ha treballat des de l’any 1990 en centres d’Educació Especial, Infantil , Primària i ESO com a docent i logopeda.

Des de l’any 2006 treballa com a psicopedagoga en actiu en el camp de les escoles de pares i mares, l’assessorament familiar, personal i d’adolescents, formació per a docents i tallers als Instituts i escoles en les àrees d’orientació vocacional i personal, resolució de conflictes, comunicació, gestió emocional i autoconeixement .

Col·labora amb la Diputació de Girona i la Generalitat en diferents programes adreçats a les famílies, així como amb l’Escola Sant Feliu amb formació i atenció als docents.

Està formada en Magisteri a la UB, Logopèdia a l’Hospital de Sant Pau, Psicopedagogia per la UOC,  Programació Neurolingüística al centre  CTUG  i  en Teràpia familiar sistèmica al centre Kine (adscrit a la Universitat de Jerez). Postgrau en Pràctiques Restauratives (Logos-Media/ UDIMA).

Ha publicat   diferents contes d’Educació Emocional per l’editorial CRUÏLLA i al 2016 el llibre ELS NOSTRES CONFLICTES DE CADA DIA: MANUAL PRÀCTIC PER A LA GESTIÓ FAMILIAR DIÀRIA (edició en castellà setembre 2017)

Cooperant durant dos anys a Amèrica Llatina en projectes de desenvolupament i educació a Veneçuela i Bolívia.

Mare de tres fills.