Escola de pares i mares

Com qualsevol pare o mare vols el millor per el teus, i faries l’impossible perquè la teva vida familiar fos harmoniosa i feliç. No obstant, també és cert que les coses no sempre són fàcils… perquè ser pares o mares implica un aprenentatge que ningú ens dona d’entrada.

La família és la teranyina que ens sosté però al mateix temps ens atrapa. La presència i consciència ens ajuden en el  dia a dia a acompanyar, respectar, estimar i educar els nostres fills.

El curs està dirigit a les famílies amb fills de entre 0 i 18 anys, tindrà un cost de 30€ per família, i constarà 5 sessions online i interactives, i accés a offline a la documentació i recursos de suport.

Des de l’AMPA us volem proposar aquest curs, dirigit a les famílies amb fills de entre 0 i 18 anys, i amb el que pretenem oferir-vos un espai on reforçar les vostres competències com a pares i mares, d’una manera pràctica, guiada, i amb eines útils en l’acompanyament dels nostres fills.

Tots els detalls

Programa del curs Contingut Sessió 1     Què ens preocupa i què ens ocupa. Passar la ITF: Inspecció Tècnica FamiliarQuè vol dir per a nosaltres educar? Valors, actituds i necessitats. El respecte com a centre de la convivència. Sessió 2   La gestió emocional en el dia a dia. Autoestima i vincle afectiu. Sessió 3   La comunicació en […]
Qui ens acompanyarà? M. Helena Tolosa Costa Ha treballat des de l’any 1990 en centres d’Educació Especial, Infantil , Primària i ESO com a docent i logopeda. Des de l’any 2006 treballa com a psicopedagoga en actiu en el camp de les escoles de pares i mares, l’assessorament familiar, personal i d’adolescents, formació per a docents i tallers […]
Com ho farem? 5 sessions de febrer a juny 21/02 – 14/03 – 18/04 – 16/05 – 13/06 DIMECRES DE 20:30h A 22.30h Les sessions són online i interactives amb la plataforma ZOOM. La formadora enviarà l’enllaç abans de cada sessió als participants . Usarem la plataforma moodle personalizada on es donarà d’alta les persones apuntades.  A la […]
Què farem? L’espai familiar servirà per: Oferir a les famílies un lloc de trobada i reflexió on poder compartir i contrastar els seus punts de vista, i exposar i trobar respostes als seus dubtes. Oferir un espai d’autocura. Aprofundir en les actituds normals evolutives segons les etapes. Tenir cura del vincle afectiu. Treballar les habilitats parentals que necessitem […]

Inscripcions

Les places al curs són limitades a un total de 24 assistents per tal de poder tenir un grup prou acotat i es pugui garantir una participació i comunicació fluida, i seran adjudicades per ordre d’inscripció.

La data límit per inscriure’s serà el divendres 17 de febrer de 2023.

Per inscriure-us al curs ho poder fer a través d’aquest formulari, on a banda de donar les vostres dades hi trobareu tots els detalls.